ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ !!!!!!

admin В Новини Немає коментарів

Постановою Кабінету Міністрів України від 08.09.2021 року № 1022 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 830», що набрала чинності 01.10.2021 року, затвердженого форму типового публічного договору приєднання про надання послуги з постачання теплової енергії з індивідуальним споживачем.

Відповідно до частини 5 статті 12 Закону України «Про житлово–комунальні послуги» від 09.11.2017 № 2189-VIII,  у разі якщо співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали з виконавцем комунальної послуги відповідний договір (крім послуг з постачання та розподілу природного газу і послуг з постачання та розподілу електричної енергії), з ними укладається індивідуальний договір про надання комунальної послуги, що є публічним договором приєднання.

Такі договори вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги.

Тому на виконання вимог вище вказаних Законів, Шепетівське підприємство теплових мереж публікує публічний договір приєднання та заяву-приєднання, зразки яких розміщуються нижче.

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуги.