Повідомлення про встановлення плати за абонентське обслуговування за послуги з постачання теплової енергії, що надається споживачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами по Шепетівському підприємству теплових мереж.

admin В Новини Немає коментарів

На виконання Закону України  «Про житлово-комунальні послуги» № 2189-VIII від 09.11.2017 року, з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України №808 від 21.08.2019 року, Шепетівське підприємство теплових мереж наказом по підприємству              № 91 від 30.09.2020 року встановило плату за абонентське обслуговування для споживачів послуг з постачання теплової енергії, що надається споживачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами.

      Плата за абонентське обслуговування – платіж, який споживач сплачує виконавцю для відшкодування витрат виконавця, пов’язаних з укладенням договору про надання комунальної послуги, здійсненням розподілу обсягу спожитих послуг між споживачами та стягненням плати за спожиті комунальні послуги. Витрати на зазначені послуги повинні фінансуватися за рахунок плати за абонентське обслуговування та не включатися до тарифів на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії. До теперішнього часу витрати за абонентське обслуговування були враховані в діючому тарифі на послуги з централізоване опалення, що надаються населенню.

    Розмір плати за абонентське обслуговування є однаковим для всіх абонентів та з 01.10.2020 року становитиме 30,34 грн з ПДВ. Абонентська плата сплачується з одного абонента на місяць протягом року не залежно від відпуску теплової енергії.

   Детальну інформацію розміщено на офіційному сайті підприємства  www.shptm.com.ua

Адміністрація Шепетівського  підприємства теплових мереж