До уваги субсидіантів!

admin В Новини Немає коментарів

Для отримання житлової субсидії споживачу необхідно  звернутися до органу соціального захисту населення з заявою про призначення та надання житлової субсидії у грошовій формі. До заяви додають  декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, за встановленими формами.
Заява та декларація можуть бути подані управлінню соціального захисту населення Шепетівської міської ради особисто, або надіслані поштою чи в електронній формі через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики.

Відповідно до підпункту 5 пункту 14 Положення житлова субсидія не призначається (у тому числі на наступний період), якщо структурними підрозділами з питань соціального захисту населення отримано інформацію про наявність простроченої понад три місяці (на дату надання такої інформації підприємствами – надавачами житлово-комунальних послуг) заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком, строк позовної давності якої не минув і загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на день звернення за призначенням житлової субсидії.

. Але, якщо з надавачем послуг заключений договір реструктуктуризації заборгованості, то необхідно надати копію договору.

Тому, якщо Ви маєте заборгованість за теплопостачання, пропонуємо звернутися в юридичний відділ підприємства та заключити договір реструктуризації, що дасть можливість виплачувати заборгованість  щомісячно фіксованими сумами.

Для заключення договору потрібно мати при собі:

  • Паспорт;
  • Ідентифікаційний код;
  • Технічний паспорт на квартиру;
  • Документ, що підтверджує право власності на квартиру чи будинок (якщо технічний паспорт на ім’я попереднього власника) .