Рекордний квітень: тариф на третину дешевший, ніж базовий

admin В Новини Немає коментарів

 

              На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019р. №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», Шепетівське підприємство теплових мереж інформуємо про наступне:

        Підприємством здійснено зміну розміру нарахувань для категорії споживачів «населення» за діючими тарифами на послуги з централізованого опалення за квітень 2020 року із застосуванням коефіцієнта перерахунку, враховуючи зміну ціни природного газу у квітні 2020 року, за незмінних інших складових діючого тарифу.

       Коефіцієнт перерахунку за квітень 2020 року склав – 0,709;

       Сума перерахунку для споживача (С) визначається за такою формулою:

                                                  С = (1 – К) × П, де К – коефіцієнт перерахунку;

        П – плата за послуги з централізованого опалення, визначена у відповідному місяці згідно з діючими тарифами на зазначені послуги. 

       Таким чином, відсоток зменшення нарахувань для категорії споживачів «населення» у зв’язку зі зменшенням ціни природного газу у квітні 2020 року склав 29,1 %.

        Перерахунок плати за послуги з централізованого опалення  за квітень 2020 року буде відображено у платіжних документах споживачів.