Власникам приміщень, які користуються централізованим теплопостачанням та система опалення яких обладнана приладами обліку теплової енергії, просимо звернути увагу.

admin В Новини Немає коментарів

 Якщо мідповірочний інтервал Вашого лічильника закінчується в 2022 році, то до 1 вересня 2022р.,  необхідно організувати чергову повірку  даного теплового лічильника в територіальних органах Держстандарту. Про закінчення міжповірочного інтервалу, який становить 4 роки, було розіслано повідомлення. 

Звертаємо увагу! Що перед демонтажем теплового лічильника, потрібно звернутися в Шепетівське підприємство теплових мереж з відповідною заявою про розпломбування теплового лічильника. Демонтаж та встановлення лічильника після повірки необхідно здійснити саме до 1 вересня, оскільки надалі буде проводитися набір водою всієї системи опалення, в рамках підготовки до опалювального сезону.

Про проведення повірки теплового лічильника повідомити в Шепетівське підприємство теплових мереж, написати заяву для здійснення опламбування та складення відповідного акту, для подальшої експлуатації приладу. Важливо! Демонтаж та монтаж повинен здійснюватися спеціалістом, оскільки некваліфіковане втручання в систему опалення може призвести до порушення роботи приладу чи самої системи.

Пред’явити свідоцтво про повірку теплового лічильника, надати копію.